1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Domeinwijziging naar incontrol.app

Wat gebeurt er met het inlog url na de domeinwijziging?

Vanaf 12 augustus 2024 verandert het inlogdomein, de url, voor Incontrol-gebruikers naar portal.incontrol.app. Voor Inspect4All en Dé Opleverapp blijft het ongewijzigd. Custom domeinen worden omgezet naar [customdomein].incontrol.app.

ℹ️ De labels Inspect4All, Dé Opleverapp en de custom applicaties zijn allemaal aangedreven door de software van Incontrol. Ook na de wijziging blijf je gewoon gebruik maken van Inspect4All, Dé Opleverapp en je eigen custom applicatie.

Vanaf 12 augustus 2024 zullen er enkele belangrijke wijzigingen plaatsvinden met de inlog urls voor verschillende gebruikersgroepen. Je hoeft als gebruiker niet direct actie te ondernemen. De oude vertrouwde urls blijven nog gewoon werken, maar we adviseren je onderstaande wijzigingen door te voeren. Dit om mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Hier is wat je moet weten:

1. Gebruikers van Incontrol:

• De inlog url verandert van portal.getincontrol.eu naar portal.incontrol.app. Zorg ervoor dat je eventuele opgeslagen favorieten of hyperlinks bijwerkt naar de nieuwe URL na 12 augustus 2024.

2. Gebruikers van Inspect4All en Dé Opleverapp:

• Voor gebruikers van Inspect4All en Dé Opleverapp verandert het inlogdomein niet. Je blijft gewoon gebruik maken van portal.inspect4all.com en portal.deopleverapp.nl. Er is geen verdere actie vereist.

3. Gebruikers van whitelabel applicaties:

• Sommige custom applicaties gebruiken momenteel customdomein.inspect4all.com en andere gebruiken customdomein.getincontrol.eu. Vanaf 12 augustus 2024 worden alle custom domeinen omgezet naar customdomein.incontrol.app.

ℹ️ Hoewel er automatische redirects worden ingesteld, adviseren je om eventuele opgeslagen favorieten of hyperlinks bij te werken naar de nieuwe URL's na 12 augustus 2024