1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Domeinwijziging naar incontrol.app

Waarom verhuizen we naar incontrol.app?

Onze nieuwe website www.incontrol.app is live. Vanaf 12 augustus 2024 zullen we deze actief inzetten en de oude URL vervangen om onze internationale ambities te ondersteunen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze website een grote stap zet richting internationalisatie. De nieuwe website www.incontrol.app is nu al live en beschikbaar. Vanaf 12 augustus 2024 zullen we deze nieuwe URL overal gebruiken en daarmee de oude URL www.getincontrol.eu vervangen.

Deze verandering is een belangrijk onderdeel van onze strategie om ons platform verder te internationaliseren en een duidelijkere, meer toegankelijke URL te bieden voor onze gebruikers wereldwijd. Het stelt ons in staat om efficiënter wijzigingen door te voeren en de gebruikerservaring te verbeteren. Door deze verhuizing kunnen we onze groeiende internationale ambities beter ondersteunen en onze dienstverlening optimaliseren. De wijzigingen aan de inlog url zullen ook vanaf 12 augustus 2024 worden doorgevoerd.