1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Domeinwijziging naar incontrol.app

Moet ik mijn request tokens wijzigen na de domeinwijziging?

Request tokens worden automatisch doorgestuurd na de overgang naar incontrol.app. Het is niet noodzakelijk, maar wel efficiënt om nieuwe tokens aan te maken voor de nieuwe URL.

ℹ️ De labels Inspect4All, Dé Opleverapp en de custom applicaties zijn allemaal aangedreven door de software van Incontrol. Ook na de domeinwijziging blijf je gewoon gebruik maken van Inspect4All, Dé Opleverapp en je eigen custom applicatie.

Voor reeds ingestelde request tokens geldt dat deze automatisch zullen worden doorgestuurd naar de nieuwe URL incontrol.app. Als je echter wilt voorkomen dat er een redirect plaatsvindt, kun je nieuwe request tokens aanmaken voor de nieuwe URL's. Dit is niet noodzakelijk, maar kan de efficiëntie verhogen of toekomstige problemen verhelpen.

Voor Dé Opleverapp en Inspect4All blijven de tokens ongewijzigd en hoef je niks te doen.