1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Domeinwijziging naar incontrol.app

Verandert er iets voor de gebruikers van de public API?

Voor Dé Opleverapp en Inspect4All blijft de public API ongewijzigd. De public API van Incontrol en custom applicaties verhuist naar ons nieuwe domein.

Alles blijft werken zoals je gewend bent, maar we adviseren je de onderstaande wijzigingen door te voeren om mogelijke problemen te voorkomen in de toekomst.

1. Gebruikers van Incontrol

Gebruikers van de public API van Incontrol kunnen gewoon blijven doorwerken, aangezien het domein wordt doorgestuurd naar portal.incontrol.app.

ℹ️ Voor een efficiënter gebruik van de public API in de toekomst, raden we aan om de instellingen te updaten naar het nieuwe domein: portal.incontrol.app.

2. Gebruikers van Dé Opleverapp en Inspect4All

Voor gebruikers van Dé Opleverapp en Inspect4All blijft het adres van de public API ongewijzigd. Je kunt blijven werken zoals je gewend bent. Geen verdere actie is vereist.

2. Gebruikers van custom applicaties

Ook gebruikers van custom applicaties kunnen gewoon blijven doorwerken, aangezien het API adres wordt doorgestuurd naar customdomein.incontrol.app.

ℹ️ Voor een efficiënter gebruik van de public API in de toekomst, raden we aan om de instellingen te updaten naar het nieuwe domein: customdomein.incontrol.app.