1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Domeinwijziging naar incontrol.app

Wat gebeurt er met de service e-mails na de domeinwijziging?

Vanaf 12 augustus 2024 veranderen onze afzender van de service e-mails van noreply@getincontrol.eu naar noreply@incontrol.app. Pas eventueel je inboxfilters aan om onze e-mails te blijven ontvangen

Vanaf 12 augustus 2024 zullen onze service e-mails afkomstig zijn van noreply@incontrol.app in plaats van noreply@getincontrol.eu. Als je specifieke filters of regels hebt ingesteld in je inbox voor e-mails van Incontrol voeg dan @incontrol.app toe aan deze regels. Dit zorgt ervoor dat je onze e-mails blijft ontvangen zonder onderbrekingen. Voor Dé Opleverapp en Inspect4All applicaties wordt de afzender ook noreply@incontrol.app.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle relevante inboxfilters en regels zijn bijgewerkt om deze wijziging te accommoderen. Dit geldt voor alle gebruikers, inclusief degenen die Inspect4All, Dé Opleverapp en custom applicaties gebruiken. Zo blijven al onze communicatie en service e-mails correct en tijdig in je inbox binnenkomen.

ℹ️ Alle applicaties aangedreven door de software van Incontrol, zoals Inspect4All, Dé Opleverapp en diverse whitelabel/custom applicaties, gebruiken dezelfde afzender voor service e-mails. Heb je als custom klant een eigen SMTP-server ingericht, dan blijft je huidige e-mailconfiguratie en afzender van mails ongewijzigd.