Hoe werkt het meerkeuze-element (afbeeldingen)?

Met het meerkeuze-element (afbeeldingen) kan je de gebruiker een keuze laten maken op basis van afbeeldingen. De gebruiker selecteert bij het invullen van het concept één van de afbeeldingen.

Tutorial

In de tutorial leggen we uit hoe het meerkeuze-element (afbeeldingen) werkt.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Het meerkeuze-element (afbeeldingen) staat onder de Input-elementen in de Form Builder.

Label

Bij label kan, indien gewenst, een titel gegeven worden aan het element. Deze titel kun je laten vullen met behulp van aliassen en/of berekeningen.

Tekst

Hier geef je een tekst op die te bewerken is. Ook deze is in te vullen door aliassen en/of berekeningen.

Verplicht

Vink je deze aan, dan moet de gebruiker het element hebben ingevuld om het concept te kunnen afronden.

Afbeeldingen

Met de '+ Afbeelding toevoegen'-knop kan je een afbeelding toevoegen als mogelijke optie voor de gebruiker om te selecteren. Geef eventueel een label op als toevoeging voor de afbeelding. Deze is te vullen met aliassen en/of berekeningen. Daarnaast kan je aangeven of deze standaard is geselecteerd.

Subformulieren

Voor dit element is het mogelijk om subformulieren in te stellen. Afhankelijk van het gegeven antwoord krijgt de gebruiker passende content te zien.

Instellingen

Hier kun je de vormgeving en zichtbaarheid instellen.