Hoe werkt het ja/nee-element?

Met het ja/nee-element kan je de gebruiker in het concept laten kiezen tussen 'Ja' of 'Nee'.

Tutorial

In de tutorial leggen we uit hoe het ja/nee-element werkt.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Het ja/nee-element staat onder de input-elementen in de Form Builder.

Label

Bij label kan, indien gewenst, een titel gegeven worden aan het element. Deze titel kun je laten vullen met behulp van aliassen en/of berekeningen.

Tekst

Hier geef je een tekst op die te bewerken is. Ook deze is in te vullen door aliassen en/of berekeningen.

Verplicht

Vink je deze aan, dan moet de gebruiker het element hebben ingevuld om het concept te kunnen afronden.

Toon alleen de geselecteerde waarde in het document

Door deze optie te selecteren, wordt in het document alleen de waarde getoond die door de gebruiker is geselecteerd. De gekleurde knoppen zijn dan niet zichtbaar in het document, maar worden tijdens het invullen van het concept wel getoond.

Ja

Hier kan de tekst van de 'Ja'-knop gewijzigd worden. Deze is ook in te vullen met aliassen en/of berekeningen. Ook kan je aangeven of het antwoord standaard geselecteerd is bij het starten van een concept.

Nee

Hier kan de tekst van de 'Nee'-knop gewijzigd worden. Deze is ook in te vullen met aliassen en/of berekeningen. Ook kan je aangeven of het antwoord standaard geselecteerd is bij het starten van een concept.

Instellingen

Hier kun je een alias opgeven en de vormgeving en zichtbaarheid instellen.