Verzamel en hergebruik bouwstenen met een container

Met een container-element kan je verschillende rijen, kolommen en elementen verzamelen en hergebruiken door de rij van de container te kopiëren en verderop in het formulier te plakken. Dit maakt het bouwen van een formulier eenvoudiger.

Tutorial

In de tutorial leggen we uit hoe het container-element ingezet kan worden.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Het container-element vind je onder 'Container'. Als je het element hebt toegevoegd zie je dat je in de container nieuwe rijen kunt plaatsen.

Label

Bij label kan, indien gewenst, een titel gegeven worden aan het element. Deze titel kun je laten vullen met behulp van aliassen en/of berekeningen.

Voorkom het afbreken in het document

Op het moment dat de gebruiker het element afrondt, maakt Incontrol van het formulier een Pdf-document. Er wordt dan gekeken hoe de content wordt verdeeld over de pagina's. Je kan er voor kiezen om de content binnen een container bij elkaar te plaatsen binnen een pagina, mits dit past. Vink deze optie aan om dit te activeren.

Vervolgactie mogelijk

Door deze optie te activeren, kan je de inhoud van de container doorsturen naar een e-mailadres.

Instellingen

Bij de instellingen is het mogelijk om de vormgeving in zichtbaarheid verder in te stellen.