Hoe kan ik mijn licentie opzeggen?

Eén licentie van Dé Opleverapp kun je zowel per maand afnemen als per jaar. Daarnaast kun je kiezen om te betalen per maand of door middel van een automatische incasso.

Licentie opzeggen bij een automatische incasso
Als je betaalt door middel van een automatische incasso, dan zullen wij aan het einde van je licentie automatisch het nieuwe termijn van je rekening incasseren en de licentie met een maand of jaar verlengen, afhankelijk van je gekozen licentie. Je kunt je licentie opzeggen door in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord in de browser van je computer of laptop. Vervolgens navigeer je naar Organisatie en vervolgens naar Abonnement.

In het overzicht van je abonnement zie je een paarse balk. Hierin zie je de datum staat tot wanneer je licentie loopt. Rechts kun je op Automatisch verlengen uitschakelen klikken en je licentie stopt dan per de datum die je eerder ook in de paarse balk zag.

Licenties los kopen
Het is ook mogelijk om iedere keer los een licentie te kopen voor x aantal gebruikers voor x aantal maanden / jaren. Je licentie loopt dan tot de einddatum en als je wilt verlengen koop je opnieuw een licentie. Opzeggen is dan ook niet nodig, aangezien je licentie loopt tot de einddatum en daarna automatisch stopt.