Concepten een standaardnaam meegeven

Bij het invullen van een concept kan de gebruiker de titel aanpassen. Het is echter ook eenvoudig in te stellen hoe de titel van je concept en documenten wordt opgebouwd. Dit is handig op het moment dat je een structuur wilt aanbrengen in je document en deze achteraf wil terugvinden.

Tutorial

In de tutorial leggen we uit hoe je standaardnamen voor concepten kan instellen.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Linksonder in de Form Builder kan bij 'Concept instellingen' een standaardnaam voor concepten worden opgegeven. Deze kan dus anders zijn dan de naam van het formulier. Het is mogelijk om deze door aliassen uit het formulier in te laten vullen. Zo kan je bijvoorbeeld aan een datum en adreselement een alias meegeven en de ingevulde waardes hiervan terug laten komen in de titel van je documenten.