Een Excel bestand offline kunnen gebruiken

Ontdek de vrijheid van offline werken. Lees hoe jij jouw Excel bestand offline beschikbaar kunt maken.

Wanneer een Excel bestand (connector) gekoppeld is aan een formulier, kun jij zorgen dat deze data ook beschikbaar is wanneer de gebruiker geen internetverbinding heeft (met de app).

1. Ga naar de webomgeving van Incontrol.
    Heb je een "eigen domein" in ons product, ga dan naar deze url (endpoint). Maak je gebruik van een ander merk wat Maxd'Oro aanbiedt, kijk dan op:
    1. Inspect4All
    2. Dé Opleverapp
  2. Log in, als organisatiebeheerder, met jouw inloggegevens.
  3. Navigeer naar de sectie 'Organisatie'.
  4. Ga naar 'Connectors' en maak een nieuwe aan.
    Lees het artikel "Een Excel-bestand uploaden
  5. Zorg dat bij het onderdeel "Instellingen" het vinkje "Bewaar de gegevens op mobiele apparaten voor als er geen internet is" aan gezet is. De app zal dan de complete inhoud lokaal bewaren, zodat deze ongeacht een actieve verbinding doorzocht kan worden.
    Maak een Excel bestand offline beschikbaar door het juiste vinkje aan te zetten

Deze functionaliteit is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers van de iOS app. Gekoppelde Google Drive sheets of Microsoft OneDrive Excel bestanden zijn niet offline te gebruiken.