Een Formulier uit de Template Store toevoegen

Binnen Incontrol hebben we al veel formulieren gestandaardiseerd en in een Template Store gezet. Hierdoor kun je als gebruiker eenvoudig de formulieren toevoegen en direct aan de slag.

Tutorial

In deze tutorial leer je hoe je een formulier uit de Template Store kan toevoegen aan 'Mijn formulieren'.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Bij 'Mijn formulieren' kan je rechtsboven op het plus-teken klikken. Je kan hier kiezen voor 'Bouw je eigen formulier' of je kan een keuze maken uit één van de categorieën. Je krijgt nu de templates te zien binnen deze categorieën.

Bij 'Form builder' kun je rechtsonder klikken op het plus-teken en kiezen voor 'Formulier toevoegen uit de Template Store'. Maak een keuze uit één van de categorieën. Je krijgt nu de templates te zien binnen deze categorieën.

Om een formulier toe te voegen kan je twee dingen doen:

1. Selecteer het formulier en kies onderaan voor 'Installeren'.
  2. Klik op het blauwe download-icoon rechts van het formulier wat je wilt installeren.

Om een formulier te openen heb je ook twee keuzes

1. Selecteer het formulier en kies onderaan voor 'Open'. Hier kan je ook meteen kiezen om naar de form builder te gaan door op 'Bewerken' te klikken. Ook formulieren uit de template store kan je zelf aanpassen.
  2. Klik op het grijze icoon rechts van het formulier.