1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Integreren met je eigen systemen

Applicatie instellen voor eigen bedrijfsomgeving

Ben jij een gebruiker die gebruikmaakt van de Incontrol applicatie via een eigen Enterprise omgeving. Oftewel een Incontrol omgeving die een eigen domeinnaam heeft?

Met de Incontrol iOS en Android app kan je ook in plaats van het standaard Incontrol portal, ook de eigen Enterprise omgeving gebruiken.

Instellen

Volg onderstaande stappen voor Android of iOS om de Incontrol app voor jouw Enterprise omgeving in te stellen?

Android

1. Open de Google Play Store en download de 'Incontrol Formulieren' applicatie.
  2. Open de Incontrol applicatie en klik op Inloggen
  3. Klik onderin bij 'Custom app klant?' op 'Instellen'
  4. Vul hier [jouw omgeving].getincontrol.eu in (of scan de unieke code) en klik op 'Custom app' instellen
  5. Het juiste domein wordt ingesteld
  6. Vul je reeds bekende inloggegevens in en klik op 'Inloggen'
  7. De app wordt voorbereid, klaargezet en gesynchroniseerd. Je kunt nu verder met
    werken in de eigen omgeving met je eigen formulieren, concepten en afgeronde documenten

iOS

1. Open de App Store en download de 'Incontrol Inspect' applicatie.
  2. Open de Incontrol applicatie en klik op Inloggen
  3. Klik onderin bij 'Eigen domein?' op 'Instellen'
  4. Vul hier [jouw omgeving].getincontrol.eu in (of scan de unieke code) en klik op 'Custom app' instellen
  5. Het juiste domein wordt ingesteld
  6. Vul je reeds bekende inloggegevens in en klik op 'Inloggen'
  7. De app wordt voorbereid, klaargezet en gesynchroniseerd. Je kunt nu verder met werken in de eigen omgeving met je eigen formulieren, concepten en afgeronde documenten.