Met de Android app gebruikmaken van Cases, Taken en Tags?

In de nieuwste Incontrol Android app is er nog geen ondersteuning voor de module Cases, Taken en Tags. Deze onderdelen worden nog ontwikkeld.

Om deze features in de app te kunnen (blijven) gebruiken kan je (tijdelijk) de Inspect4All app gebruiken. Volg onderstaand stappenplan.

Stappenplan

1. Synchroniseer de Incontrol-applicatie volledig
    1. Zorg ervoor dat alle gegevens in de huidige Incontrol-applicatie volledig zijn gesynchroniseerd met de server. Dit voorkomt dat er gegevens verloren gaan tijdens de overgang.
    2. Open de Incontrol-applicatie op je Android apparaat.
    3. Ga naar het menu en selecteer de synchroniseer optie.
    4. Wacht tot de synchronisatie helemaal is voltooid en controleer of alle recente wijzigingen zijn bijgewerkt op de server (via de browser bijvoorbeeld).
  2. Log uit de Incontrol-applicatie
    1. In de Incontrol-applicatie ga je naar het menu en klik op 'Mijn instellingen'.
    2. Klik op 'log-uit'.
  3. Verwijder de Incontrol-applicatie
    Deze stappen kunnen iets afwijken per Android versie
    1. Sluit de Incontrol-applicatie af.
    2. Houd de Incontrol-applicatie (tegel) ingedrukt.
    3. Selecteer 'App-info'.
    4. Selecteer 'Verwijderen'.
    5. Bevestig met 'OK'.
  4. Download Inspect4All uit de Google Play Store
    1. Open de Google Play Store
    2. Zoek naar 'Inspect4All Formulieren App'
    3. Download Inspect4All.
  5. Custom domein instellen
    1. Open de Inspect4All-applicatie.
    2. Selecteer 'Instellen' bij 'Custom app instellen?'.
    3. Als URL voer je 'portal.getincontrol.eu' in.
    4. Selecteer nu 'Eigen-domein instellen'.
  6. Inloggen en aan de slag
    1. Log in met dezelfde inloggegevens als eerst.
    2. Synchroniseer de applicatie volledig.
    3. Ga aan de slag!