1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Concepten en documenten

Hoe wijzig ik de kop- en voettekst van het document

Standaard staat bijvoorbeeld de voettekst ingesteld op "voorbeeld tekst", maar deze tekst kan gewijzigd worden. Ook kan je instellen welke informatie in de kop- of voettekst moet komen te staan.

Voor alle documenten binnen je organisatie stel je dit op één plek in.
  1. Ga naar de webomgeving van Incontrol.
    Maak je gebruik van een ander merk wat Maxdoro aanbiedt, kijk dan op:
    1. Inspect4All
    2. Dé Opleverapp
  2. Log in, als organisatiebeheerder, met jouw inloggegevens
  3. Navigeer naar het menu  “Organisatie” en dan “Document instellingen”
  4. Vink Standaardwaardes “uit” bij het kopje "PDF-bestand / Word-document" (rechts in de balk)
    Standaard instellingen bij PDF/Word document uitschakelen om meer opties te krijgen
  5. Er zijn nu extra opties beschikbaar gekomen in het onderdeel "PDF-bestand / Word-document". Stel hier de gewenste opmaak/layout en informatie-items in die je wilt tonen op de:
    1. Eerste pagina (Titelpagina):
      1. Pagina koptekst
        links, rechts en lijnkleur
      2. Pagina voettekst
        Lijnkleur en een statische tekst die enkel op de eerste pagina wordt geplaatst over de hele breedte
        Kop- en voettekst aanpassen van de eerste pagina
    2. Standaard pagina:
      1. Pagina koptekst
        links, rechts en lijnkleur
      2. Pagina voettekst
        links, rechts en lijnkleur
        Kop- en voettekst aanpassen van elke (volgende) pagina
      Let op: Afhankelijk van je licentie kan je sommige onderdelen en layout aanpassingen niet instellen.
  6. Sla de "Document instellingen" op. Elk concept wat nu wordt afgerond naar een document (PDF) zal deze instelling gebruiken. Eventueel kan per formulier deze "Document instellingen" overschreven worden met een eigen "Document instelling".