Kan ik de bestaande data ook in een rapport importeren?

Je kunt de data uit een bestaand rapport importeren door middel van een API-connector.

Ja, dit is mogelijk. Bij het bouwen van een rapportage biedt Dé Opleverapp een aantal Import elementen. Hiermee is het mogelijk om gegevens uit een eerder afgeronde rapportage, een externe gegevensbron, of API-connector te importeren in uw rapport, waardoor uw formulier (deels) voor u wordt ingevuld. Dit levert u een enorme tijdsbesparing op.