Waarom zie ik bepaalde opties in het menu niet?

Gebruikers binnen een organisaties hebben verschillende rechten, waardoor het kan dat bepaalde opties niet beschikbaar zijn.

Aan een gebruiker worden, afhankelijk van zijn of haar functie binnen de organisatie, specifieke rechten toegewezen. Standaard krijgt een gebruiker geen extra rechten toegewezen en zal daarom alleen maar Mijn formulieren, Mijn concepten en Mijn documenten in het menu aantreffen.

In de meeste gevallen worden door jouw organisatie 1 tot 2 beheerders van Dé Opleverapp toegewezen. Deze beheerder heeft de mogelijkheid om de volgende organisatierechten toe te wijzen aan jou als gebruiker:

• gebruikers-/groepen;
  • formulieren;
  • gegevensbronnen;
  • exports beheren;
  • organisatie instellingen wijzigen.