Hoe maak ik een professioneel rapport van de oplevering?

Je maakt snel een professionele rapportage door onze kant en klare standaard templates te gebruiken, of zelf een compleet formulier te bouwen.

In Dé Opleverapp maakt je makkelijk een professionele rapportage van de verzamelde informatie tijdens je inspectie. Zodra je een formulier hebt afgerond (tot document) heb je direct de mogelijkheid om hier een rapportage van te downloaden in het door jouw gewenste bestandsformaat (PDF, Word, Excel).

Het rapport wordt opgemaakt aan de hand van de instellingen die op organisatieniveau zijn ingesteld. Denk hierbij aan organisatielogo, titelblad afbeelding, inhoudsopgave, paginanummers, voettekst, lettertype etc.