Hoe deel ik een formulier?

Gebruik een formulier back-up om een formulier te delen.

Een formulier delen gaat in drie stappen:

1. Maak een back-up

• Open het formulier in de form builder
  • Klik op het tandwiel rechtsboven in het scherm
    concept_menu
  • Klik op de back-up knop om een back-up van het formulier te maken
    formulier_instellingen_backup
  • Voer een wachtwoord naar keuze in om de back-up te beveiligen
  • Klik daarna op 'Aanmaken' en er zal een back-up bestand gedownload worden

2. Deel de back-up

• Deel het back-up bestand met de persoon waarmee je het formulier wilt delen
  • Vergeet niet het wachtwoord dat je gekozen hebt ook mee te geven

3. Zet de back-up terug

• Om een back-up terug te zetten moet er eerst een formulier aangemaakt worden
  • Begin met het maken van een leeg formulier
  • Geef het formulier een naam en sla het op
  • Klik op het tandwiel rechtsboven in het scherm
  • Klik op 'Back-up terugzetten'
    formulier_instellingen_backup
  • Selecteer bij 'Selecteer het back-up bestand' het bestand wat met je gedeeld is
    herstel_een_back_up
  • En type onder 'Type het wachtwoord dat is gebruikt voor deze back-up' het wachtwoord
  • Klik nu op herstellen en sla het formulier op

Het formulier is zo succesvol gedeeld!