Waar kan ik ‘vervolgactie’ voor gebruiken en waar kan ik deze optie vinden?

Wil jij een constatering, een gedeelte van je document, of hele specifieke informatie delen met iemand anders? Bijvoorbeeld om een opdrachtnemer op de hoogte te brengen van je bevindingen, gebruik dan de “Vervolgactie".

Wil jij een constatering, een gedeelte van je document, of hele specifieke informatie delen met iemand anders? Bijvoorbeeld om een collega, opdrachtnemer of (technisch)beheerder op de hoogte te brengen van je bevinding(en), gebruik dan de “Vervolgactie” mogelijkheid binnen Incontrol.

De vervolgactie optie kan worden toevoegt aan een container zodat het mogelijk is om alleen de gegevens binnen die container te versturen. Het versturen gebeurt via mail. Op deze manier kun je tijdens het invullen van je formulier al een actie uitzetten bij een derde.

Vervolgactie

De “Vervolgactie” toevoegen doe je door in de formbuilder bij een container Lop bewerken te klikken.

Klik vervolgens op ‘Vervolgactie mogelijk’. Door deze optie aan te zetten heb je het mogelijk gemaakt om bij deze container een vervolgactie in te zetten.

Alle elementen en informatie die binnen deze container worden geplaatst, worden zo per vervolgactie mail aan de ontvanger verstuurd.

In de praktijk

De vervolgactie kun je gebruiken tijdens het invullen van je concept (via web, iOS en Android). Klik rechts bovenin op het emailicoontje bij de container waar je de optie ‘vervolgactie mogelijk’ hebt aangezet.

Hierna ontstaat het volgende scherm:

Hier kun je het e-mailadres waarnaar je de gegevens wilt versturen invullen en een persoonlijk bericht toevoegen. Als je vervolgens op versturen klikt wordt de informatie, die op dat moment is ingevuld in het concept, verstuurd naar het e-mailadres.

Wil je meer weten over het gebruik van een container? Klik dan hier.