Hoe voeg ik een Dashboard toe aan mijn menu-items in de Incontrol-app?

Leer hoe je een Dashboard kunt toevoegen aan je menu-items in de Incontrol-app om snel toegang te krijgen tot je meest gebruikte onderdelen.

Vanaf versie 4.14 kun je binnen de Incontrol-app een Dashboard toevoegen aan je menu-items op je iPhone en iPad. Dit Dashboard biedt binnen één scherm directe toegang tot jouw meest gebruikte onderdelen binnen de applicatie. Hiermee kun je nog efficiënter werken en de app meer persoonlijk inrichten zoals jij dat wilt.

Let op: deze functionaliteit is op dit moment enkel beschikbaar voor iPhone en iPad gebruikers.

Hoe stel je het Dashboard in?

1. Ga naar de instellingen van de app.
  2. Zet het Dashboard aan.
  3. Klik op 'Dashboard widgets'.
  4. Selecteer welke onderdelen jij graag wilt zien in je dashboard:
    • Favoriete formulieren: Jouw favoriete formulieren binnen één locatie.
    • Meest recente formulieren: De meest recent gebruikte formulieren, waar nog een concept van open staat.
    • Open concepten: De meest recent bewerkte concepten.
    • Afgeronde documenten: De meest recent afgeronde documenten.
    • Mijn Cases: Cases die aan jou zijn toegewezen.
    • Mijn taken: De meest recente taken die eraan zitten te komen.
  5. Klik op ‘Meer’ om toegang te krijgen tot het dashboard.
  6. Wil je het dashboard direct vanuit de menubalk toegankelijk maken? Bekijk dan dit artikel om te zien hoe je dit kunt inrichten.

RPReplay_Final1720437249

Hulp nodig?

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het instellen van je Dashboard, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen!

We hopen dat deze nieuwe functie je helpt om efficiënter te werken met Incontrol. Veel succes!