Hoe wijzig ik de volgorde van menu-items in de Incontrol-app?

Leer hoe je de volgorde van menu-items in de Incontrol-app kunt wijzigen om snel toegang te krijgen tot je favoriete functies.

Voor je iPhone en iPad kan het voorkomen dat er meer menu-items beschikbaar zijn dan passen binnen de beschikbare ruimte. Hiervoor moest je eerder altijd op de ‘meer’ knop drukken om deze te kunnen bekijken. Vanaf versie 4.14 is het mogelijk om de volgorde van menu-items te wijzigen.

Let op: Deze functionaliteit is momenteen enkel beschikbaar op een iPhone of iPad.

In dit artikel lees je hoe.

Stappen om de volgorde van menu-items te wijzigen:

1. Klik op de ‘Meer’ knop.
  2. Druk op ‘Wijzigen’.
  3. Wijzig de volgorde met de drie streepjes rechts door deze ingedrukt te houden en naar boven of beneden te swipen.
  4. Ben je klaar? Klik dan op ‘Gereed’.

RPReplay_Final1720432503

Hulp nodig?

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het wijzigen van de volgorde van menu-items, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen!

We hopen dat deze nieuwe functie je helpt om efficiënter te werken met Incontrol. Veel succes!