Hoe optimaliseer ik opgegeven tekst met Incontrol AI in mijn inspectie?

Ontdek hoe je met behulp van Incontrol AI opgegeven tekst kunt optimaliseren binnen je inspecties op iOS en Android.

Met behulp van Incontrol AI kun je vanaf nu heel eenvoudig opgegeven tekst optimaliseren binnen je inspecties als je gebruik maakt van de vernieuwde Incontrol apps voor iOS en Android. Als je tekst hebt opgegeven in een input tekstveld binnen je inspectie, kun je boven het toetsenbord drukken op de knop van Incontrol AI. Je krijgt nu de keuze uit drie opties:

• Spellingscontrole: Op basis van de opgegeven tekst de spellingsfouten controleren en verbeteren.
  • Samenvatting: Op basis van de opgegeven tekst een samenvatting genereren.
  • Maak langer: Op basis van de opgegeven tekst deze langer proberen te maken.

Hoe gebruik je Incontrol AI?

1. Voer tekst in een input tekstveld binnen je inspectie.
  2. Druk boven het toetsenbord op de knop van Incontrol AI.
  3. Selecteer een van de volgende opties:
    • Spellingscontrole
    • Samenvatting
    • Maak langer
  4. Er verschijnt een sheet met de voorgestelde tekst.
  5. Accepteer de voorgestelde tekst of klik weg door buiten de sheet te klikken.

RPReplay_Final1720440539

Hulp nodig?

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het optimaliseren van tekst met Incontrol AI, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen!

We hopen dat deze nieuwe functie je helpt om efficiënter te werken met Incontrol. Veel succes!