Hoe markeer ik formulieren als favoriet in de Incontrol-app?

Leer hoe je veelgebruikte formulieren als favoriet kunt markeren in de Incontrol-app, zodat ze altijd bovenaan je lijst staan voor snelle toegang.

Vanaf update 4.15.0 kun je binnen de Incontrol-app veelgebruikte formulieren als favoriet markeren op je iPhone en iPad. Hierdoor verschijnen ze altijd bovenaan in je lijst, zodat je er snel toegang tot hebt. In dit artikel leggen we je uit hoe je een formulier als favoriet kunt markeren.

Let op: deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor iPhone en iPad gebruikers.

Stappen om een formulier als favoriet te markeren

1. Navigeer naar het formulier dat je als favoriet wilt markeren.
  2. Houd het formulier ingedrukt tot het naar voren springt.
  3. Selecteer 'Favoriet'.
  4. Het formulier is nu gemarkeerd als favoriet.
RPReplay_Final1720430536

Een andere manier om een formulier als favoriet te markeren

1. Als je een formulier met openstaande concepten hebt, kun je vanuit 'Formulieren' het formulier selecteren.
  2. In de pop-up kun je nu rechtsboven op de ster drukken om het formulier als favoriet te markeren.

RPReplay_Final1720430997

Hulp nodig?

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het markeren van formulieren als favoriet, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen!

We hopen dat deze nieuwe functie je helpt om efficiënter te werken met Incontrol. Veel succes!