Waar in Dé Opleverapp kan ik rapporten aanmaken en beheren?

Voorwaarde: je gebruikersaccount moet het organisatierecht ‘formulieren beheren’ toegewezen hebben gekregen.

Wanneer je op je PC inlogt in Dé Opleverapp met je account, ziet je als 4e optie in het menu aan de linkerkant het onderdeel ‘Formulieren’, te herkennen aan het groene tandwieltje. Wanneer je hier op klikt, heb je de mogelijkheid om de aangemaakte formulieren binnen jouw organisatie te openen en te beheren. Tevens heb je de mogelijkheid om rechts bovenin op het + symbool ‘Nieuw formulier’ te klikken.

Hier kun je een template formulier uit onze template store openen en te beheren (een template is een goede basis voor uw nieuwe formulier). Of kies voor ‘Leeg formulier toevoegen’.

Begin daarna met het aanmaken van een sectie. Zie een sectie als een nieuw hoofdstuk. In een sectie kun je vervolgens jouw formulier van begin af aan te bouwen naar je eigen wensen.