Hoe voer ik een oplevering uit?

Je voert een oplevering uit door Dé Opleverapp te openen op jouw mobiele apparaat en daar het gewenste rapport te openen.

Een oplevering voer je uit op locatie door Dé Opleverapp te openen op je mobiele apparaat (tablet/smartphone). Vervolgens open je, na inloggen, het gewenste rapport bij ‘Mijn formulieren’.

Indien je jouw rapport al heeft voorbereid (concept) wordt het aantal aangemaakte concepten bij het rapport getoond in een blauw rondje aan de rechter bovenkant van het conceptformulieren-icoon.

Afhankelijk van het aantal aangemaakte concepten, kies je a.d.h.v. de opgeslagen datum en tijd het juiste concept om verder in te vullen.