Wat is het verschil tussen Dé Opleverapp op de computer en via de app op mijn mobiel?

Het verschil tussen de mobile app en de computer.

Dé Opleverapp is te gebruiken op zowel jouw internetbrowser als via de app die is te downloaden uit de store.

Via de internetbrowser krijg je toegang tot alle functies van Dé Opleverapp. Dit betekent dat je hier de rapporten kunt ontwikkelen, de gebruikers kunt beheren en toegang krijgt tot de verschillende beheerfunctionaliteiten.

De app voor uw smartphone of tablet is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van de opleveringen in het veld. Zo kun je snel en onbeperkt foto's toevoegen via de camera, maar ook offline aan het werk. Met de app is het niet mogelijk om beheerfunctionaliteiten uit te voeren.

Gegevens die tijdens de oplevering worden verzameld zijn na de synchronisatie ook op uw computer, of ieder ander device met een internetverbinding beschikbaar.