Waar blijft de data die ik opsla en kan ik die data opnieuw gebruiken?

De data die wordt opgeslagen in Dé Opleverapp cloudserver.

Data die na een inspectie wordt opgeslagen, wordt veilig weggeschreven naar de server van Incontrol. Hiervoor maken we gebruik van Microsoft Azure (West en Noord Europa). Hiervandaan wordt alle informatie die eerder is opgebouwd en ingevuld ook weer opgehaald zodra je deze nodig hebt.

Deze data kan gedownload worden als PDF bestand, maar kan ook hergebruikt worden voor bijvoorbeeld een herinspectie. Maak van elk document weer een nieuwe kopie. Dit concept bevat alle data uit het oorspronkelijke document welke je nu gemakkelijk kan aanvullen, aanpassen of verwijderen. Dit concept kan je daarna ook weer tot een nieuw document maken. Een andere mogelijkheid is het document via een 'Document import' element te gebruiken als input in een formulier.

Beveiliging

Informatiebeveiliging beschouwt Maxdoro als haar core competence en wij doen dan ook geen concessies op dit gebied. Dé Opleverapp is ontwikkeld volgens de beveiligingsstandaarden die het Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacybescherming stelt. De applicatieserver bevindt zich in een ISO 27001/2 gecertificeerd datacentrum in Nederland.

Het is ook mogelijk om data on-premise te beheren. Wil je hier meer informatie over weten, neem dan contact met ons op.