Hoe zet ik mijn concept terug naar een oude versie?

Heb je per ongeluk gegevens veranderd of verwijderd en wil je dit ongedaan maken? Dan kan dit door de volgende stappen te doorlopen:

Binnen het concept waar het mis is gegaan druk je rechts boven op het tandwiel.

concept_menu

Dit opent de concept informatie waar je vervolgens op het klokje drukt

Concept informatie

Dit brengt je naar het volgende scherm, hier kun je op de versie drukken om hier een voorbeeld van in te zien.

Scherm­afbeelding 2024-09-25 om 15.21.03

Als dit inderdaad de versie is die je wilt, klik dan op het pijltje bovenaan.

Dit zal het concept of formulier terug zetten naar deze versie.

Nu kan je weer verder waar je gebleven was!

PS: Deze manier werkt ook voor formulieren, je doorloopt precies dezelfde stappen. Alleen dan binnen de form builder, in plaats van binnen een concept.