Een nieuw formulier maken

De basis van Incontrol bestaat uit de krachtige Form Builder. Je kunt heel eenvoudig zelf aan de slag met het maken van je formulieren.

Tutorial

In onderstaande tutorial leer je hoe je zelf een formulier kan maken.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Formulieren kun je bouwen vanaf de browserversie van Incontrol. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Om een nieuw formulier te maken kan je twee dingen doen:

1. Bij 'Mijn formulieren' kan je rechtsboven op het plus-teken klikken. Klik daarna op 'Bouw je eigen formulier' om een nieuw formulier te maken.

nieuw_formulier_mijn_formulieren

2. Bij 'Form builder' kun je rechtsonder klikken op het plus-teken en kiezen voor 'Leeg formulier toevoegen'.

nieuw_formulier_form_builder