1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Integreren met je eigen systemen

Hoe werk ik de classificaties/gebrekenlijst bij?

Wil je de formatting van je gebrekenlijst aanpassen? Dan kan dat op de volgende manier:

Voor het aanpassen van de volgende lijst:

Gebrekenlijst V2.0

Ga je allereerst naar Connectors/Connectoren

Connectors

Navigeer hier naar de "Gebrekenlijst" excel en op deze.

Gebrekenlijst connector

Download hier vervolgens de excel file (rechts boven) en open deze.

Gebrekenlijst downloaden

Hier krijg je de volgende excel file te zien:Gebrekenlijst excel

Voordat je hier aanpassingen in maakt is het van belang om te weten dat alleen kolommen A, B en C aangepast kunnen worden. Anders verbreekt de connectie tussen het excel bestand en de formulieren.

In de tabel kun je onderaan nieuwe rijen toevoegen.

De volgende dingen kun je op maat bepalen:

• De categorie noemt die je gebruikt om door heen te zoeken (Doorzoekbaar_op_categorie).
  • Het onderdeel waarover het gebrek gaat (importeren_onderdeel).
  • De tekst die uiteindelijk weer wordt gegeven (importeren_gebrekenlijst) wanneer een keuze is gemaakt.

Wanneer je deze onderdelen ingevoerd hebt is het van belang om hier een Classificatie en IB22 aan te koppelen. Bij deze onderdelen/kolommen kan je niet zelf een beschrijving bepalen, deze moeten namelijk letter voor letter overeen komen. Hiervoor zal je 1 van de bestaande klassificeringen (de cellen van kolom D t/m F) in zijn geheel moeten kopiëren en plakken.

Wanneer je al je beoogde aanpassingen en toevoegingen hebt gemaakt:

Sla het bestand op (pas de naam niet aan)

En upload deze, zorg er voor dat "sla het originele Excel-bestand op" is aangevinkt, dit voorkomt fouten. Excel import

Sla vervolgens de connector op door rechts boven op de diskette/floppy disk te drukken.

Je bent nu klaar om aan de slag te gaan!