Hoe voeg ik widgets toe op mijn iPhone of iPad?

Ontdek hoe je Incontrol-widgets toevoegt aan je iPhone of iPad om snel nieuwe formulieren te starten en recente concepten direct vanaf je startscherm te bekijken.

Met onze nieuwste update kun je nu Incontrol-widgets toevoegen aan je iPhone of iPad. Widgets bieden je snelle toegang tot belangrijke functies direct vanaf je startscherm of vergrendelscherm. Hier zijn de widgets die we ondersteunen:

1. Formulier widget: Hiermee kun je direct een nieuw concept starten van een geselecteerd formulier.
  2. Concept(en) widget: Deze widget geeft je een overzicht van je meest recente concepten en stelt je in staat om direct een concept te openen.

Screenshot 2024-07-08 at 10.56.36

Hoe voeg je een widget toe?

Om een widget toe te voegen, raden we je aan de stapsgewijze handleiding van Apple te volgen. Deze handleiding legt duidelijk uit hoe je widgets kunt toevoegen, wijzigen en verwijderen op je Apple apparaat. Je vindt de handleiding hier.

Belangrijk om te weten

Als je de Formulier widget van Incontrol wilt gebruiken, moet je deze widget na het toevoegen nog bewerken om het gewenste formulier te selecteren. Raadpleeg hiervoor het gedeelte 'Widget wijzigen' in het artikel van Apple.

Hulp nodig?

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het instellen van je widgets, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen!