Hoe kan ik afbeeldingen uit een eerdere inspectie hergebruiken?

Leer hoe je afbeeldingen van eerder afgeronde inspecties kunt uploaden naar een nieuwe inspectie in de Incontrol-app.

Voor gebruikers van een iPhone of iPad bieden we vanaf versie 4.14 de mogelijkheid om afbeeldingen te uploaden van eerder afgeronde inspecties in je nieuwe inspectie. In slechts een paar stappen kun je dit al doen:

Stappen om afbeeldingen te uploaden van eerder afgeronde inspecties:

1. Klik op de lege afbeelding in je inspectie.
  2. Selecteer “Foto’s uit een document”.
  3. Selecteer het document waar je afbeeldingen uit wilt toevoegen.
  4. Selecteer de afbeeldingen die je wilt toevoegen.
  5. Klik op “Importeer”.
  6. Bewerk de foto’s eventueel.
  7. Klik op “Voeg toe”.

RPReplay_Final1720439014

Let op: Deze functionaliteit is op dit moment enkel op een iPhone of iPad te gebruiken.

Hulp nodig?

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het uploaden van afbeeldingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen!

We hopen dat deze nieuwe functie je helpt om efficiënter te werken met Incontrol. Veel succes!