1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Concepten en documenten

Hoe kan ik mijn concept aan iemand toewijzen?

Om de eigenaar van een concept te wijzigen via het web, klik je rechts bovenin bij een concept op de knop 'concept informatie'.

Onder het kopje 'Algemeen' kun je hier onder ' Eigenaar' de eigenaar van het concept wijzigen.

Let op: Je kan alleen een concept toewijzen aan een andere gebruiker binnen dezelfde organisatie. Het kan zijn dat de persoon die jij eigenaar wilt maken, hier niet tussen staat. Controleer dan de rechten en toewijzingen in het kopje ‘Beveiligingsgroepen’ of ‘Teams’ onder de gegevens van jouw organisatie.

Beveiligingsgroepen

Via een 'Beveiligingsgroep' kunnen formulieren en gebruikers gekoppeld worden. Wanneer een gebruiker gekoppeld is aan een beveiligingsgroep, kan deze gebruiker alle formulier templates horende bij deze beveiligingsgroep zien en invullen. Wanneer je een concept gaat toewijzen aan een andere gebruiker, moet deze gebruiker ook gekoppeld zijn aan de beveiligingsgroep waartoe het formulier (de template) toe behoort. Om dit te controleren of aan te passen:

1. Ga naar de webomgeving van Incontrol.
    Maak je gebruik van een ander merk wat Maxdoro aanbiedt, kijk dan op:
    1. Inspect4All
    2. Dé Opleverapp
  2. Log in, als organisatiebeheerder, met jouw inloggegevens.
  3. Navigeer naar de sectie 'Organisatie'.
  4. Ga naar ‘Beveiligingsgroepen’ onder het kopje 'Groepen'.
  5. Op de pagina wordt een lijst met alle beschikbare 'Beveiligingsgroepen' getoond. Selecteer de juiste groep of maak een nieuwe aan door rechts onderin op de blauwe plus-knop te drukken.

Als je op beveiligingsgroepen klikt zie je de verschillende beveiligingsgroepen die er zijn binnen uw organisatie. Selecteer welke u wilt of maak een nieuwe aan door rechtsonder op de blauwe plus knop te drukken. Als je op de blauwe plus knop drukt kom je op het volgende scherm.

Bij het onderdeel ‘Leden’ selecteer je welke gebruikers je wilt toevoegen aan de beveiligingsgroep. Bij het onderdeel ‘Formulieren’ selecteer je welke formulieren je wilt toevoegen aan de beveiligingsgroep. Op deze manier koppel je door middel van beveiligingsgroepen gebruikers aan je formulieren. Na deze stap kun je ook de eigenaar aanpassen.

Teams

Teams is alleen beschikbaar bij een Premium licentie en wordt gebruikt voor het beheer van onder andere 'Cases'. Door bij 'Teams' de formulieren aan bepaalde gebruikers te koppelen (en/of gebruikers aan formulieren), zoals hierboven aan wordt beschreven voor 'Beveiligingsgroepen', ontstaat ook de mogelijkheid om een concept toe te wijzen aan een andere gebruiker.